Klik op een onderwerp voor meer informatie

Algemene informatie verzekeringen

Reizen en op vakantie gaan doe je voor je plezier. Daar wil je van genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie.
 
Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan ben je met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met een reisverzekering als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering wanneer je niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.
 
Snelle schadeafhandeling
Yaiza Travel heeft gekozen voor samenwerking met de Europeesche omdat deze maatschappij goede producten biedt tegen een scherpe prijs en omdat je kunt rekenen op een snelle en soepele schade afhandeling.
Kortom: met de verzekeringen van de Europeesche sta je er nooit alleen voor. De Europeesche is al jaren dé reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.
 
Wijzigingen voorbehouden
Op onze website genoemde premies en dekkingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Yaiza Travel zal alles in het werk stellen eventuele wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren op haar site.

Annuleringsverzekering

Als

jeu een vakantie hebt geboekt, bestaat de kans dat je door een onvoorziene omstandigheid niet op reis kunt gaan. Moet je de reis annuleren, dan brengt Yaiza Travel je daarvoor kosten in rekening. Deze kunnen oplopen tot 100% van de reissom als de annulering vlak voor de vertrekdatum ligt.
Word je tijdens de vakantie een paar dagen in een ziekenhuis opgenomen, of moet je eerder naar huis terugkeren, dan biedt de annuleringsverzekering ook uitkomst. De niet-gebruikte reisdagen worden vergoed.
Juist bij ‘last-minute’ reizen is het verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten; de kosten van annulering zijn dan namelijk het hoogst!
 
De annuleringsverzekering kent verder een nuttige uitbreiding: ‘Waarnemer’.
 

Wat kost de verzekering?
De premie voor de annuleringsverzekering bedraagt 7% van de reissom/huursom. De poliskosten bedragen € 3,50 en over premie en poliskosten wordt 21% assurantiebelasting berekend.

Annuleren?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met het kantoor waar je de reis hebt geboekt. Doe dit in ieder geval binnen drie dagen. Ben je ziek of heb je een ongeval gehad? Vraag dan aan de dokter of hij denkt dat de reis kan doorgaan. Ook als de vertrekdatum nog ver weg is.
 
Hoe claimt u een ANNULERING?
Kan je geboekte reis niet doorgaan of heb je vakantiedagen moeten missen? Meld dit dan bij je  reis- of verzekeringsadviseur. Of bij ons met behulp van het schadeformulier. Voor een snelle afhandeling, vragen wij je de annulering goed en volledig te omschrijven en alle originele rekeningen, garantiebewijzen, offertes, verklaringen of andere bewijzen mee te sturen.
 
Met een annuleringsverzekering van de Europeesche ga je goed verzekerd op reis. Wij wensen je veel reisplezier!
 
Klikt u hier voor de brochure, voorwaarden en schadeformulier van de kortlopende annuleringsverzekering.

Reisverzekering

Het zal je tijdens een vakantie maar gebeuren: je wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten kun je ontdekken hoe belangrijk een goede reisverzekering is.
De reisverzekering vergoedt niet alleen de schade die op reis ontstaat door diefstal of verlies. Ook de extra kosten kosten waar je in het buitenland voor kunt komen te staan zijn verzekerd. Hulpverlening is een belangrijk onderdeel van de verzekering en valt standaard onder de dekking. De kosten die voortvloeien uit deze hulpverlening, zoals repatriëringskosten ten gevolge van  ziekte of ongeval van jezelf of in verband met naaste familieleden in Nederland zijn verzekerd.
 
100% vergoeding van medische kosten gemaakt in het buitenland
Ook met een goede zorgverzekering is het verstandig een reisverzekering af te sluiten:
- repatriëring wordt ook zonder medische noodzaak vergoed en ook voor meeverzekerde gezinsleden.
- met de uitbreiding Geneeskundige kosten worden hoge medische rekeningen in het buitenland 100% vergoed.
- Het verplichte eigen risico van de Zorgverzekering valt onder dekking van de reisverzekering
 
Complete basisdekking en uitbreidingen op maat
De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering. Met aanvullende verzekeringen heb je extra zekerheid, zoals de onderdelen (winter)sport, rechtsbijstand en Topdekking. Als je met eigen auto naar je vakantiebestemming rijdt adviseren wij in het bijzonder de uitbreiding Hulp & Huur Vervoermiddel. Hiermee ben je verzekerd van hulp bij pech onderweg en word je auto naar je huis teruggebracht, als dat op eigen kracht niet meer lukt. Met deze dekking biedt de alarmcentrale je tevens de mogelijkheid om met een vervangende auto de reis te vervolgen. Je kunt zelf je keuzes maken en je betaalt alleen voor wat je zelf belangrijk vindt. Heb je vragen over één of meer van deze uitbreidingen, bel ons gerust, wij adviseren je graag.
 
Kinderen gratis
Op de reisverzekeringen van de Europeesche zijn kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd.
 
Wat kost de reisverzekering?
Wij adviseren een Aflopende Reisverzekering inclusief dekking voor Geneeskundige kosten en Ongevallen voor € 1,70 per dag per persoon voor bestemmingen binnen Europa en landen grenzend aan de Middellandse Zee. 

Verstandig uitbreidingen zijn:

Rechtsbijstand: € 0,15 pp/pd
Geld: € 0,50 pp/pd

Hulp & huur vervoermiddel: € 17,50 per auto
Extra sportuitrusting: € 0,50 pp/pd
Topdekkking: € 0,50 pp/pd

Poliskosten bedragen € 3,50 en alleen over de uitbreidingen Rechtsbijstand en Hulp & Huur Vervoermiddel is 9,7% assurantiebelasting verschuldigd.

 
Wi je één of meerdere van deze uitbreidingen meeverzekeren, neem dan contact met ons op om de details te bespreken.
Wanneer je reis langer duurt dan de periode, waarin je bij ons een vakantiewoning huurt, laat dit ons dan weten, zodat wij de verzekering kunnen afsluiten voor je gehele reis.

Klikt u hier 
voor de brochure, voorwaarden en schadeformulier van de kortlopende reisverzekering

 
voorkeuren Aanvragen
U heeft nog geen voorkeuren geselecteerd
Direct Reserveren
YAIZA TRAVEL

Hollands Diepstraat 4
4709 PH Nispen

0165 36 45 22

KVK 20143237

yaiza@yaizatravel.nl