Yaiza Travel is gespecialiseerd in individuele reizen naar de Canarische Eilanden La Palma, Gran Canaria, Lanzarote en Fuerteventura waar u op een bijzondere locatie kunt genieten van de natuur, rust en ruimte.
Binnenkort worden ook de eilanden Tenerife, La Gomera en El Hierro aan ons aanbod toegevoegd.

Yaiza Travel is een kleinschalige reisorganisatie waardoor wij onze klanten veel persoonlijke aandacht kunnen schenken. De eigenaresse van Yaiza Travel, Micky van den Bijgaart, heeft ruim 18 jaar ervaring in de reiswereld, van reisbureau, grondstewardess bij KLM tot hostess in het buitenland op diverse bestemmingen waaronder op Gran Canaria. Mede door diverse studiereizen naar de verschillende Canarische eilanden en haar voorliefde voor vakanties op rustig gelegen plekjes hebben de  Canarische Eilanden haar hart gestolen en zo is Yaiza Travel ontstaan.

Wij  bieden met name unieke en zeer fraai gelegen vakantiehuizen (casitas of casas), appartementen en kleinschalige hotels (fincas of casonas) aan, het merendeel in de natuur gelegen, ideaal voor de echte natuur en rust liefhebber, weg van de massa. Een aantal accommodaties zijn gecombineerd ook geschikt voor grote gezelschappen, vraag ons naar de mogelijkheden. 

De accommodaties zijn persoonlijk door ons bezocht en geselecteerd, daarbij staan wij in direct contact met de huiseigenaren en werken wij nauw samen met lokale agenten.

Yaiza Travel biedt de accommodaties aan inclusief vlucht af Amsterdam met Transavia.com en een huurauto cat. A.
Uw huurauto haalt u bij aankomst op de luchthaven op en met uw routebeschrijving rijdt u moeiteloos naar uw vakantie adres.
Aan het einde van uw vakantie levert u de huurauto weer in op de luchthaven.

Mocht u vanaf een andere luchthaven of vanuit België of Duitsland willen vertrekken dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u regelen. (zie meer info hierover onder de tab vluchten)

Om uw reis compleet te maken verzorgen wij, indien gewenst, ook vervoer naar de luchthaven, een parkeerplaats nabij Schiphol of een hotelovernachting nabij Schiphol.

Uw reis- en/of annuleringsverzekering kunt u door ons laten verzorgen, hiervoor werken wij samen met de Europeesche.

Yaiza Travel is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) onder nr: 3525 en het Calamiteitenfonds.

 

Wij wensen u veel plezier met het maken van uw keuze en begroeten u graag als gast van Yaiza Travel!

Yaiza Travel

 

 

 

 


voorkeuren Aanvragen
U heeft nog geen voorkeuren geselecteerd

YAIZA TRAVEL

Hollands Diepsstraat 4
4709 PH Nispen

0165 36 45 22

KVK 20143237

yaiza@yaizatravel.nl