Over Yaiza Travel

 

Yaiza Travel is gespecialiseerd in individuele reizen voor levensgenieters naar de Canarische Eilanden La Palma, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura en La Gomera waar u op een bijzondere locatie kunt genieten van de natuur, rust en ruimte.
Binnenkort zal ook het eiland El Hierro aan ons aanbod toegevoegd worden.

Yaiza Travel is een kleinschalige reisorganisatie waardoor wij onze klanten veel persoonlijke aandacht kunnen schenken. Mijn naam is Micky van den Bijgaart, eigenaresse van Yaiza Travel en beschik over ruim 20 jaar ervaring in de reiswereld, van werken op een reisbureau van een grote Nederlandse reisorganisatie, grondstewardess bij KLM op Schiphol tot standplaats hostess in het buitenland op diverse bestemmingen waaronder op Gran Canaria. Mede door diverse studiereizen waarbij ook de verschillende Canarische Eilanden uitgebreid zijn bezocht is mijn voorliefde voor deze eilanden ontstaan waar het door het heerlijke klimaat het gehele jaar goed vertoeven is. Vakantie op rustig en landelijk gelegen plekjes hebben mijn persoonlijke voorkeur en de diversiteit van de natuur op de Canarische Eilanden hebben mijn hart gestolen waardoor Yaiza Travel is ontstaan. Samen met mijn team bezoeken wij regelmatig de verschillende eilanden waar we vele vakantiehuizen bezichtigen en de meest interessante vakantiehuizen contracteren welke aan onze eisen voldoen.

Wij  bieden met name unieke en zeer fraai gelegen vakantiehuizen (casita, casa of villa), appartementen en kleinschalige hotels (finca of casona) aan, het merendeel in de natuur gelegen met schitterende uitzichten, ideaal voor de echte natuur en rust liefhebber, weg van de massa. Een aantal accommodaties zijn gecombineerd ook geschikt voor grote gezelschappen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om tijdens uw vakantie de eilanden en/of vakantiehuizen met elkaar te combineren, afwijkende reisduren te boeken of voor langere tijd te overwinteren, wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

De Canarische Eilanden hebben een uitstekend klimaat waardoor het ook in de winter een ideale zonbestemming is.

Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons bezocht en geselecteerd, daarbij staan wij in direct contact met de huiseigenaren en werken wij nauw samen met lokale agenten en autoverhuurbedrijven.

Vakantiehuizen en hotels

Vanwege de, in de meeste gevallen, zeer rustige ligging van onze vakantiehuizen en hotels bieden wij de accommodaties aan inclusief een huurauto. De vluchten kunnen wij ook voor u verzorgen om uw vakantie compleet te maken.

Uw huurauto haalt u bij aankomst op de luchthaven op en met uw ter plaatse te ontvangen routebeschrijving rijdt u moeiteloos naar uw vakantie adres.
Aan het einde van uw vakantie levert u de huurauto weer in op de luchthaven.

Om uw reis compleet te maken verzorgen wij, indien gewenst, ook vervoer naar de luchthaven, een parkeerplaats nabij Schiphol of een hotelovernachting nabij Schiphol.

Uw reis- en/of annuleringsverzekering kunt u door ons laten verzorgen, hiervoor werken wij samen met de Europeesche.

Yaiza Travel is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) onder nr: 3525 en het Calamiteitenfonds.

 

Wij wensen u veel plezier met het maken van uw keuze en begroeten u graag als gast van Yaiza Travel!

Yaiza Travel
Micky van den Bijgaart en team

 

 

 

 


voorkeuren Aanvragen
U heeft nog geen voorkeuren geselecteerd
Direct Reserveren
YAIZA TRAVEL

Hollands Diepstraat 4
4709 PH Nispen

0165 36 45 22

KVK 20143237

yaiza@yaizatravel.nl