Verzekeringen. Uw vliegvakantie goed verzekerd.

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Op uw vakantiebestemming wilt u genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie.
Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met een reisverzekering als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling uw vakantiehuis moet verlaten.

Snelle schadeafhandeling en uw verzekeringen

Yaiza Travel heeft gekozen voor samenwerking met de Europeesche omdat deze maatschappij goede producten biedt tegen een scherpe prijs en omdat u kunt rekenen op een snelle en soepele schadeafhandeling.
Kortom: met de verzekeringen van de Europeesche staat u er nooit alleen voor. De Europeesche is al jaren dé reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek. Het betekent een onbezorgde vliegvakantie.


Wijzigingen voorbehouden

Op onze website genoemde premies en dekkingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Yaiza Travel zal alles in het werk stellen eventuele wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren op haar site.

Geniet goed verzekerd in uw landelijk gelegen vakantiehuis op de Canarische eilanden. De vakantiebestemming waar het altijd zomer is.


voorkeuren Aanvragen
U heeft nog geen voorkeuren geselecteerd
Direct Reserveren
YAIZA TRAVEL

Hollands Diepstraat 4
4709 PH Nispen

0165 36 45 22

KVK 20143237

yaiza@yaizatravel.nl