Vakantie Canarische Eilanden.

Yaiza Travel brengt u naar de mooiste plekjes op de Canarische Eilanden. Ons aanbod bestaat uit prachtig landelijk gelegen accommodaties, vakantiehuizen, cassita's en hotelletjes, met altijd uitzicht op de oceaan of de bergen. Het hele jaar door is het er mooi weer, met vele zonuren en weinig neerslag. Een perfecte bestemming voor een zonvakantie, zeker ook in de winter.

Vele vakantiegangers verblijven jaarlijks op deze archipel. Het toerisme is daardoor één van de belangrijkste inkomstenbronnen en u bent zeker van een gastvrije ontvangst. In de vele voorzieningen (accommodaties, restaurants, winkels, bars, musea, pretparken, natuurparken enzovoorts) zult u zich veilig voelen.

Een vakantie Canarische Eilanden, geboekt bij Yaiza Travel, betekent een zorgeloos verblijf en een onvergetelijk bezoek aan fraaie natuur, mooie stranden en sfeervolle dorpen en steden.

Vakantie Tenerife of één van de andere eilanden.

Ons aanbod brengt u naar La Palma, Gran Canaria, La Gomera, Tenerife, Fuerteventura of Lanzarote. Elk eiland heeft zijn eigen karakter, zijn eigen landschap, zijn eigen beleving.

Een wandelvakantie op het groene La Palma is een andere ervaring dan een vakantie Tenerife, een groter eiland met de hoogste berg van Spanje de Pico del Teide. Een strandvakantie op de uitgestrekte blanke stranden van Fuerteventura beleeft u anders dan een vakantiehuis op het vulkanische Lanzarote. La Gomera zal u verrassen door zijn bergen en valleien, oeroude bossen en pittoreske vissersdorpen. Gran Canaria tenslotte biedt u naast zon, zand en zee ook een verscheidenheid aan natuurlijke landschappen, ruig in het zuiden en groen in het noorden.

La Palma, Gran Canaria, La Gomera, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote.

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt voor een vakantie Tenerife, La palma of één van de andere eilanden. Kijk wat wij u kunnen bieden voor een onvergetelijke vakantie op één van de Canarische Eilanden. Ons uitgebreide aanbod brengt u naar de meest bijzondere plekjes van deze spaanse eilandengroep in de Atlantische oceaan.

Vakantie Canarische Eilanden? Yaiza Travel regelt het voor u! 


 


voorkeuren Aanvragen
U heeft nog geen voorkeuren geselecteerd
Direct Reserveren
YAIZA TRAVEL

Hollands Diepstraat 4
4709 PH Nispen

0165 36 45 22

KVK 20143237

yaiza@yaizatravel.nl