Tenerife en La Gomera - Yaizatravel.nl


Tenerife en La Gomera

Vakantiehuizen Tenerife en La Gomera nieuw in het aanbod van onze reizen.

La GomeraFoto: La Gomera, omgeving Hermigua.

Yaiza Travel heeft haar aanbod van fraaie landelijk gelegen vakantiehuizen op de Canarische eilanden uitgebreid met de bestemmingen Tenerife en La Gomera. Tenerife is het grootste eiland van de eilandengroep en La gomera is op El Hierro na het kleinste. La Gomera is bereikbaar vanaf La Palma of Tenerife. De meeste reizigers bezoeken het eiland vanaf Tenerife. De vaartocht met de moderne en snelle veerboot  van de firma Fred Olsen brengt u en uw huurauto in 45 minuten van Los Christianos op Tenerife naar San Sebastian de La Gomera. La Gomera is een juweel van een eiland, bekend om zijn rust, het zeer bergachtige lanschap, langs de kust kleinschalige strandjes. 
Wandelen op La Gomera. 
De ongerepte natuur leent zich uitstekend voor een wandelvakantie. Mistieke laurierbossen, rotspieken en diepe ravijnen leiden tot onvergetelijke indrukken. Uniek is het nationaal park "Parque Nacional de  Garajonay" met een oeroud natuurbos. Niet voor niets is dit park het enige nationale park van Spanje dat voorkomt op werelderfgoedlijst van Unesco. 

Tenerife trekt elk jaar vele duizenden toeristen die veelal verblijven in de grote badplaatsen. Ze worden gelokt door het milde klimaat. Net zoals op alle andere eilanden van deze archipel is het het hele jaar door zomer. Tenerife is een subtropisch paradijs voor een vakantie op welk moment in het jaar ook. 
Wandelen op Tenerife.
Tenerife is ook geliefd bij de toerist die liefhebber is van wandelen, natuur en rust. Midden op het eiland, met de Pico del Teide (3718 meter) als hoogste punt van de Canarische eilanden, ligt het door vulkanische activiteit ontstane nationale park. Aangeduide wandelroutes leiden de wandelaars langs oeroude lavastromen in een indrukwekkenden wildernis. Langs de kusten zijn er diverse zandstranden, waarvan die van Los Christianos het meest populair en druk zijn. Met een huurauto bereikt u zeer makkelijk de stranden, wandelgebieden en bijzondere steden en dorpen. Yaiza Travel regelt  een onbezorgde vakantie op de Canarische eilanden. Door uitbreiding van ons programma met de eilanden Tenerife en La Gomera worden de mogelijkhedenvoor een onvergetelijk bezoek aan de Canarische eilanden steeds talrijker.