Canarische Eilanden altijd met een huurauto.

Yaiza Travel bied je een fraai programma van landelijk gelegen vakantiehuizen (Casas en Casitas) op de Canarische Eilanden, weg van de toeristische drukte. Wij bieden onze accommodaties altijd aan met een huurauto. Je ontvangt je auto op de luchthaven en levert hem aan het einde van je vakantie ook daar weer af. Een routebeschrijving brengt je naar uw accommodatie. Deze tocht is de eerste kennismaking met het eiland van je keuze en zult direct de goede wegen en fraaie omgeving ervaren van je vakantiebestemming ervaren.

Auto huren Tenerife, auto huren Lanzarote en auto huren Gran Canaria of een ander eiland?

Wij werken uitsluitend met betrouwbare lokale verhuurbedrijven. Onze prijzen zijn inclusief een huurauto categorie A. Uiteraard is upgrading mogelijk naar een grotere of luxere auto. Als je met meer dan twee personen reist adviseren wij om een grotere auto te nemen. De belangrijkste reden is het vervoer van je bagage van en naar de luchthaven. Op onze site vind je per eiland informatie over het huren van een auto. Een zonvakantie La Gomera begint met een vliegreis naar Tenerife. Dit betekent dat je op La Gomera de auto in ontvangst neemt. Klik hieronder voor meer informatie.

Auto huren La Palma
Auto huren Tenerife en La gomera
Auto huren Gran Canaria
Auto huren Fuerteventura
Auto huren Lanzarote

Vakantie Canarische Eilanden.

Je onvergetenlijke zonvakantie Canarische eiland begint met een landelijk gelegen vakantiehuis en huurauto. Geboekt bij Yaiza Travel!

 


voorkeuren Aanvragen
U heeft nog geen voorkeuren geselecteerd
Direct Reserveren
YAIZA TRAVEL

Hollands Diepstraat 4
4709 PH Nispen

0165 36 45 22

KVK 20143237

yaiza@yaizatravel.nl