Canarische Eilanden altijd met een huurauto.

Yaiza Travel biedt u een fraai programma van landelijk gelegen vakantiehuizen (Casas en Casitas) op de Canarische Eilanden, weg van de toeristische drukte. Wij bieden onze accommodaties altijd aan met een huurauto. U ontvangt uw auto op de luchthaven en levert hem aan het einde van uw vakantie ook daar weer af. Een routebeschrijving brengt u naar uw accommodatie. Deze tocht is de eerste kennismaking met het eiland van uw keuze en zult direct de goede wegen en fraaie omgeving ervaren van uw vakantiebestemming ervaren.

Auto huren Tenerife, auto huren Lanzarote en auto huren Gran Canaria of een ander eiland?

Wij werken uitsluitend met betrouwbare lokale verhuurbedrijven. Onze prijzen zijn inclusief een huurauto categorie A. Uiteraard is upgrading mogelijk naar een grotere of luxere auto. Als u met meer dan twee personen reist adviseren wij om een grotere auto te nemen. De belangrijkste reden is het vervoer van uw bagage van en naar de luchthaven. Op onze site vind u per eiland informatie over het huren van een auto. Een zonvakantie La Gomera begint met een vliegreis naar Tenerife. Dit betekent dat u op tenerife uw auto huurt. Klik hieronder voor meer informatie.

Auto huren La Palma
Auto huren Tenerife en La gomera
Auto huren Gran Canaria
Auto huren Fuerteventura
Auto huren Lanzarote

Vakantie Canarische Eilanden.

Uw onvergetenlijke zonvakantie Canarische eiland begint met een landelijk gelegen vakantiehuis en huurauto. Geboekt bij Yaiza Travel!

 


voorkeuren Aanvragen
U heeft nog geen voorkeuren geselecteerd
Direct Reserveren
YAIZA TRAVEL

Hollands Diepstraat 4
4709 PH Nispen

0165 36 45 22

KVK 20143237

yaiza@yaizatravel.nl